WELKOM          MASSAGE          MESTONDERZOEK          WORKSHOPS          OVER EVI          CONTACT          Natuurlijk In BalansOntspannende hot stone massage voor paarden


U wil uw paard laten genieten en weer in balans komen? Dit kan tijdens een ontspannende hot stone massage. Hierbij werk ik met krachtige vulkanische basalt- en edelstenen in combinatie met etherische oliën.

Deze diep ontspannende massage bevordert de doorstroming in het lichaam. Organen worden gestimuleerd en afvalstoffen worden afgevoerd wat het zelfgenezend vermogen van het paard ondersteunt en blokkades opheft. Daarnaast werken de oliën diep in op de gemoedstoestand, weerstand, huid, spieren, pezen en gewrichten van het paard.

Tijdens het kennismakingsgesprek tracht ik een duidelijk beeld te krijgen van uw paard. Aan de hand van eventuele klachten worden stenen en oliën geselecteerd. De stenen worden verwarmd tot ongeveer 45°. Met rustige, cirkelvormige bewegingen wordt het paard gemasseerd.

Een volledige hot stone behandeling duurt 1u tot 1u30, afhankelijk van het paard en de klachten. De prijs bedraagt 65 euro ongeacht de duur van de sessie.

Houd er rekening mee dat uw paard de dag na de behandeling wat stijf kan zijn en niet mag werken. Stappen of weidegang is wel aangeraden.


Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief kilometervergoeding. Kilometervergoeding wordt gerekend aan 0.25 euro/km vanuit Lier. De eerste 10km zijn gratis.

MASSAGE

           

        


© Natuurlijk In Balans