WELKOM          MASSAGE          MESTONDERZOEK          WORKSHOPS          OVER EVI          CONTACT          Natuurlijk In BalansEvi Huygelen


Mijn naam is Evi Huygelen (°1983). Ik ben afkomstig uit Lier.

Van kindsbeen af ben ik gefascineerd door de natuur en dieren. Ik ben opgegroeid met verschillende huisdieren en tegen de tijd dat ik 18 was had ik mijn eerste paard.

Steeds terugkerende klachten bij mijn eigen paarden zijn de aanleiding geweest om te zoeken naar natuurlijke behandelmethoden. Ik zag prachtige resultaten en droomde ervan om dit door te geven aan andere mensen.

Na een intensieve 3-jarige opleiding studeerde ik in 2012 af als therapeut Toegepaste Natuurgeneeskunde voor Honden en Paarden.

Ervaring deed ik al snel op in mijn eigen praktijk en als dierenartsassistente. Mijn kennis blijf ik aanvullen door het volgen van cursussen en workshops.

Met Natuurlijk in Balans wil ik op een natuurlijke manier paarden begeleiden naar meer balans. Verder tracht ik kinderen op een vrolijke, creatieve manier te laten zien welk moois de natuur kan bieden voor hun lievelingsdier.

OVER EVI

           

  


© Natuurlijk In Balans